Om oss

Oslo og Follo Busstrafikk AS - AUTOREISER    

Vårt aksjeselskap ble stiftet den 09.09.1999. De første 10 år het selskapet Aarø Automobilselskap AS - men fra 2009 byttet vi navn til Oslo og Follo Busstrafikk AS.
Vi skreddersyr turarrangement for grupper både med buss, fly, eller båt - eller en kombinasjon av dette. Velger man buss som transportalternativ kjøres turene med
moderne turistbusser. Produktnavnet har siden starten i 1999 vært AUTOREISER.

AUTOREISER samarbeider med kappCosta AS, som har stillet den lovpliktige garantien ovenfor Reisegarantifondet (RGF). Vi har lovpålagte turvognløyver.

 

Litt historie om OFB:

I året 1997 kjøpte Norgesbuss AS opp hele Oslo og Follo Busstrafikk AS (OFB) som ble grunnlagt så tidlig som i 1928. Med på kjøpet fikk de med OFB-Reiser (turbilavdelingen), datterselskapene Enebakkrutene, Moss og Omland Bilruter, Østfoldrutene, Halden Trafikk, Øvre Romerike Billag, samt OFB Service som senere ble til Norgesbuss Vedlikehold. 

Daglig leder Tore Bergheim jobbet flere år i OFB AS (OFB-Reiser), før Norgesbuss AS tok over, og fikk lyst til å ta vare på historien til OFB AS. Opp gjennom årene har vi samlet på mange artikler, bilder, bøker og rekvisita. I tillegg har vi siden 1999 hatt en flott Mercedes Benz OFB-turbuss som OFB kjøpte ny i 1971. En original veteran-turbuss i OFB-farger!